Тимошенко щаслива, бо в неї особиста перемога

Четвер, 13 квітня 2006, 19:16

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко задоволена підписанням протоколу щодо формування коаліції демократичних сил.

"Я дуже задоволена, я щаслива, що Україна сьогодні практично отримала коаліцію", - сказала вона під час підписання протоколу.

"Я вважаю, що це є перемогою нашої країни та вважаю, що перемога України є і моєю особистою перемогою", - додала Тимошенко.

Вона також повідомила, що в протоколі "є дуже чіткі посилання на принципи, описані в меморандумі, який мусив бути підписаний 26 березня о 22 годині і широко анонсувався в пресі. Іде посилання у шостому пункті, і в основу коаліційної угоди, власне, взято цей меморандум".

На питання до Романа Безсмертного, чи означає шостий пункт протоколу те, що "Наша Україна" погоджується на прем’єрство Тимошенко, Безсмертний відповів: "Шостий пункт означає, що ми не відступаємо від основоположних принципів, які напрацьовувалися раніше".

"Відпрацюємо програму, відпрацюємо регламент, і тоді перейдемо до питань, які стосуються принципів розподілу відповідальності, і у тому числі вирішуватимемо і це питання", - сказав він.

При цьому Безсмертний попросив "поки не називати прізвищ". "На все свій час і своя доля, думаю, що українське суспільство отримає ті відповіді, яких воно очікує", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування