Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк вирішив згадати дитинство і підтягнув однокашника

П'ятниця, 14 квітня 2006, 10:29

Кабмін призначив директором Держдепартаменту з питань банкрутства Яна Берназюка, про якого серед банкірів і чиновників майже нічого не знають.

До цього призначення Берназюк очолював юридичний департамент Мінекономіки, повідомляє газета "Дело".

Однак один зі співробітників цього департаменту повідомив, що до нового призначення Берназюк пропрацював у цьому відомстві лише близько двох місяців.

Раніше він працював у юридичному департаменті Нацбанку, коли заступником голови НБУ був нинішній міністр економіки Арсеній Яценюк.

Джерело в Мінекономіки також підтвердило інформацію, що Берназюк колись вчився разом з Яценюком в одній школі.

Президент Союзу кризових менеджерів і арбітражний керівник Павло Михайліді зазначив: "Дуже важливо, хто очолить Держдепартамент з питань банкрутства - це повинна бути досвідчена людина, знайома з темою банкрутства і судовою практикою не за чутками".

"Наша організація пропонувала провести конкурс, на якому була б прозоро визначена кандидатура. Але, на жаль, Мінекономіки цю пропозицію не прийняла", - додав він.

Інший член Ради кризових менеджерів Сергій Карпенко зазначив: "Раніше серед авторитетних діячів ринку банкрутств не чув цього імені. Не можу погодитися з мотивами його призначення, і тому мені цей вибір незрозумілий".

"Замість того щоб на конкурсній основі залучити професіоналів ринку, у черговий раз тасується колода старих знайомих - чиновники з Нацбанку або іншого відомства потрапляють до Мінекономіки. Знову будемо ходити як коні - по колу", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування