Омельченко вчепився зубами за владу

П'ятниця, 14 квітня 2006, 11:20

Мер Києва Олександр Омельченко продовжить оскаржувати у судах результати виборів Київського міського голови.

Про це він заявив у п'ятницю журналістам, повідомляє УНІАН.

Зокрема, він зауважив, що вважає свою позицію не боротьбою за посаду мера: "Це боротьба і позиція за правду. І вона не закінчилась, тому що сьогодні ще в установленому порядку подається апеляція в Апеляційний суд".

До цього мер додав, що остаточні результати виборів уже будуть відомі, коли збереться на засідання новообрана Київська міська рада.

"Буде наступний апеляційний суд. Думаю, що це буде у понеділок. Два суди були Шевченківського району (два рішення Шевченківського райсуду), тому, відповідно, повинно бути два суди апеляційних", - зауважив міський голова.

Як відомо, 10 квітня Шевченківський райсуд Києва відмовив у задоволенні адміністративного позову Омельченка до Київської МТВК і третьої особи – Черновецького – про визнання виборів недійсними.

Омельченко подав апеляцію на це рішення суду.

13 квітня Шевченківський райсуд за позовом Омельченка заборонив Київській міській територіальній виборчій комісії проводити 14 квітня першу сесію новообраної Київради.

Того ж дня Колегія суддів палати з цивільних справ Апеляційного суду Києва залишила без задоволення апеляційну скаргу представників Омельченка щодо визнання виборів мера столиці недійсними.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування