Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уряд Єханурова "уповає" на Литвина

П'ятниця, 14 квітня 2006, 11:45

Кабінет міністрів має намір звернутися із проханням до старого складу Верховної Ради, щоб вона врегулювала статус членів нинішнього уряду, які були обрані депутатами нового парламенту.

Про це заявив прем'єр-міністр Юрій Єхануров у ході слухань "Програма дій для парламентської коаліції й уряду: реформа державного управління", повідомляють Українські новини.

"Ми вийдемо із пропозицією на 26 квітня й будемо просити Володимира Михайловича Литвина, щоб поставити це до порядку денного", - зазначив Єхануров.

Прем'єр зауважив, що якщо додержуватися нинішнього законодавства, то 7-8 членів нинішнього Кабміну, які обрані депутатами в новий парламент, повинні або піти у відставку із займаної посади, або скласти депутатські повноваження.

Єхануров підкреслив, що в разі, коли ці члени уряду підуть у відставку, Кабмін не матиме кворуму для проведення засідань і прийняття рішень.

"Цю колізію потрібно подолати", - заявив Єхануров.

Як відомо, 26 квітня протягом 2-3 годин Верховна Рада проведе парламентські слухання, присвячені 20-річчю аварії на Чорнобильської АЕС, після чого пройде церемонія врочистого закриття сесії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...