Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков попереджає, що Тимошенко не можна йти в прем’єри, бо їй буде "звіздець"

П'ятниця, 14 квітня 2006, 17:40

Депутат та колишній соратник лідера БЮТ Юлії Тимошенко Олександр Волков не вірить в те, що вона стане прем’єром і радить їй відмовитись від цієї посади.

"Її шанси не дуже великі. Тому що її робота на посаді прем’єра нічого доброго людям не принесла", - зазначив Волков в інтерв’ю УНІАН.

"Моя їй порада: Юлю, не слухай своїх "наушників" - Бродського, Томенка і т.п., а сядь і подумай (а думати в тебе є чим), що робити", - зазначив він.

Волков також вважає, що "треба просто розігнати оте все оточення, яке біля тебе зібралося й хоче поцупити те, що досі не поцуплено, і прийняти єдино правильне рішення про своє майбутнє та політичне майбутнє держави", - звернувся він до Тимошенко.

"Я насамперед порадив би їй не брати на себе відповідальність за економічну ситуацію, яка сьогодні склалася. Хай її політична сила буде в цій коаліції, але вона ні в якому разі не повинна очолювати уряд, бо тоді всі негаразди спишуть на неї, і її політичній кар’єрі – звіздець!..", - зазначив він.

Він пояснив, що, якщо Тимошенко стане прем’єром "і не витягне економічну ситуацію - а вона її не витягне, зокрема тому, що Росія вже зробила заяву про підвищення у другому півріччі ціни на газ для України до рівня європейської", то "Наша промисловість цього не витримає.

За таку ціну ні населення, ні промисловість - ніхто не зможе купувати газ. А з резервів Нацбанку брати нічого. Давати мільярдні кредити Україні ніхто не поспішає. Тому я прогнозую, що ситуація буде абсолютно провальна, і про свою політичну кар’єру Юлія Володимирівна може забути", - пояснив він.

Волков також вважає, що Тимошенко та її оточення "трішки лукавлять, коли кажуть, що вона не балотуватиметься у Президенти у 2009 році".

"Я б на її місці вибирав: або задовольняти свої амбіції щодо прем’єрства – на 6 - 8 місяців, а потім повний провал, після якого вона поставить на своїй політичній кар’єрі хрест. Або сьогодні піти в опозицію, спостерігати за розвалом економіки і казати: "Бачите – я ж попереджала!" і стати лідером президентської гонки", - сказав він.

"Але сьогодні її підштовхують пограти в "коротку" політику з отриманням прем’єрства. Мовляв, поцарюємо 6-7 місяців, а там побачимо. У політиці так не буває, це абсолютна дурниця. Якщо є розум, якщо є сили, і якщо розкладено весь пасьянс, то вона повинна думати, що буде далі", - зазначив він.

Щодо повноважень президента після політреформи, Волков зазначив: "У президента є повноваження. Усе залежить не від повноважень, а від особи, яка на цій посаді перебуває".

"Я вам гарантую, якби Юлія Володимирівна чи Янукович були на посаді президента з нинішніми повноваженнями, то вже завтра всі стояли б у шерензі з поклоном "чєго ізволітє?" – зазначив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:29
Чи є пріоритети в обмінах? Відповідаємо на поширені запитання щодо полонених військових
09:26
Столтенберг: Не можна допустити залежності від Китаю, як це раніше було з Росією
09:24
Ексміністр оборони Британії розкритикував слабке лідерство Шольца у контексті війни
09:17
Ціни на нафту збільшилися на тлі оптимістичних прогнозів зростання економіки США
09:04
"Російська мова належить Кремлю" – Олександр Іванов про те, чому треба переходити на українську
08:54
Британський корабель відбив ракетну атаку хуситів в Аденській затоці
08:50
ЗСУ відвели танки "Абрамс" з фронту через загрозу російських безпілотників – AP
08:43
У польському Щецині зіткнулися британські військові машини, поранені 5 солдатів
08:41
Росіяни влучили в торговий центр і дитсадок на Херсонщині: поранили 6 людей
08:29
"Двійник", "Матрьошка", Portal Combat: які спецоперації проти України РФ проводить за кордоном
Усі новини...