Янукович приведе в парламент армію

П'ятниця, 14 квітня 2006, 20:00

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що "травень стане місяцем об'єднання України і початком нової роботи нової системи влади".

Про це він сказав на мітингу в Луганську, повідомляє прес-служба Януковича.

"Треба стримати політичні амбіції в ім'я об'єднання України, усього народу. Ми повинні знайти сили, щоб і далі працювати для процвітання країни", - сказав лідер партії.

"У голову кута сьогодні ми повинні поставити реформування політичної системи, місцевого самоврядування, питання економіки, житлово-комунального господарства, питання вугільної промисловості", - додав він.

За словами Януковича, "нині в нас могутній загін, не загін – армія". "186 чоловік пройшло в парламент від Партії регіонів. Цей загін буде працювати для всієї країни. Для всього народу", - додав він.

"Але сьогодні в народу тривога – а що ж далі, як будуть розгортатися події завтра? Чи вистачить президенту Ющенку сили волі, характеру і мужності, щоб зробити крок назустріч нам, справжнім переможцям?", - запитав Янукович.

"Ми цей крок зробили, ми простягнули президенту руку. Ми на правах переможців запропонували йому реальний варіант створення коаліції", - відповів він.

У той же час Янукович заявив, що "ті пріоритети, що визначені в партійній програмі, безумовно, будуть виконані". "Крім нас, ніхто не вирішить ці проблеми", – додав він.

Прибувши в Луганськ, лідер Партії регіонів відвідав Свято-Володимирський собор, якому він подарував ікону "Богоматір Знамєніє".

"Ця зустріч дійсно знаменна, адже вона відбувається напередодні одного з найбільших свят - свята Великодня", - сказав Янукович.

На питання, чому свій перший приїзд після виборів лідер зробив саме в Луганщину, Янукович відповів, що Луганська область дала найвищий результат на підтримку Партії регіонів – майже 75% виборців проголосували за партію.

"І я просто зобов'язаний був приїхати, подякувати виборцям, поклонитися луганчанам, усьому Донбасу за підтримку", - заявив Янукович.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News