Омельченко усе ще тримається за посаду

П'ятниця, 14 квітня 2006, 21:29

Глава Київської міської держадміністрації Олександр Омельченко має намір виконувати свої обов'язки на цій посаді доти, поки президент Віктор Ющенко не підпише відповідний указ про його звільнення.

Про це Омельченко заявив в інтерв'ю журналістам у п'ятницю в Києві.

За його словами, він має намір виконувати обов'язки глави столичної міськадміністрації до призначення президентом нового голови.

Раніше в п'ятницю перемігший на виборах міського голови Києва Леонід Черновецький у п'ятницю на першому засіданні столичної міськради одержав посвідчення мера й офіційно став на посаду.

***

У п'ятницю Апеляційний суд міста Києва задовольнив апеляційну скаргу партії "Віче" і скасував постанову Шевченківського районного суду Києва, що відмовило в перерахунку бюлетенів з виборів депутатів міської ради.

Про це в п'ятницю повідомляє прес-служба партії "Віче".

Відповідно до інформації прес-служби, суд поставив за обов'язок Київській міській територіальній виборчій комісії з виборів депутатів Київради провести повторний підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях Києва.

"У резолютивній частині постанови зазначено, що вона набуває законної сили негайно й оскарженню не підлягає. Таким чином, бюлетені будуть перелічені обов'язково", - підкреслюється в повідомленні"Віче".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування