Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко взявся за лопату. Єхануров його випередив

Субота, 15 квітня 2006, 11:47

Президент Віктор Ющенко разом з дружиною Катериною Ющенко взяв участь у всеукраїнській акції з насадження дерев "Зелений паросток майбутнього".

Як повідомляє прес-служба президента, акція відбулася на 60 кілометрі дороги Київ-Одеса з нагоди Дня довкілля, який відзначають у суботу. Президентське подружжя взяло з собою наймолодшого сина Тараса.

Президент також висловив думку, що всім політикам, незалежно від партійної приналежності, слід долучатися до аналогічних заходів по всій Україні.

Говорячи про облаштування українських автошляхів, Ющенко нагадав, що для цього в 2006 році з бюджету виділено 6 млрд. гривень. За словами Ющенка, в поточному році на 40% збільшено фінансування автодоріг місцевого значення.

В акції також узяли участь голова Київської ОДА Євген Жовтяк, голова Державної служби автомобільних доріг Вадим Гуржос, віце-прем’єр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко.

Разом з тим, зранку в суботу прем'єр-міністр Юрій Єхануров почав будівництво Болградської парогазової електростанції в м.Болград (Одеська область).

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", Єхануров поклав три лопати бетонного розчину в основу пам'ятного знака біля фундаменту електростанції.

"Разом із символічною капсулою ми сюди заклали двісті мільйонів гривень. Саме стільки знадобиться для будівництва парогазової електростанції в Болграді, яке планується завершити в 2008 році", - заявив прем'єр.

З прем'єр-міністром в Одеську область прибули зокрема міністр палива й енергетики Іван Плачков, міністр економіки Арсеній Яценюк, міністр транспорту і зв'язку Віктор Бондар.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...