Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький пропонує Кличку домовитись

Понеділок, 17 квітня 2006, 11:38

Новообраний мер Києва Леонід Черновецький закликає всі політичні сили, що пройшли до Київради, сісти за стіл переговорів.

Про це йдеться у зверненні Черновецького, поширеному в понеділок його прес-службою.

"Звертаюся до Вас як Київський міський голова з пропозицією розпочати конструктивний діалог, покликаний забезпечити розвиток та процвітання міста Києва як столиці України та великого європейського міста", - йдеться у зверненні.

"Пропоную всім цим політичним силам якнайшвидше сісти за стіл переговорів для вироблення плану першочергових кроків нової київської влади", - йдеться у повідомленні.

Він також запропонував політичним силам підписати Меморандум розвитку Києва, який би визначав такі першочергові кроки, та розпочати конструктивну роботу.

"Ми спільно доберемо найкращих професіоналів з різних політичних сил для реалізації завдань, визначених таким Меморандумом", - зазначив Чернівецький у зверненні.

"Закликаю політичні сили не розмінювати долю Києва на преференції для чийогось бізнесу чи на задоволення чиїхось непомірних амбіцій", - йдеться у документі.

Новий мер також вважає "неконструктивними та неприпустимим ультимативні заяви окремих політичних сил щодо власного місця та ролі в політичному та економічному житті Києва".

"Для мене як міського голови всі фракції Київради є рівноправними партнерами, без поділу на старших і молодших. Єдиним критерієм оцінки буде ефективність роботи на благо киян", - зазначено в документі.

Раніше БЮТ, Пора-ПРП та ГАК, які утворили більшості в Київраді на чолі з Володимиром Кличком, заявили, що домагатимуться повторних виборів мера столиці.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: