Черновецький розбушувався, жене всіх підряд і міняє замки

Понеділок, 17 квітня 2006, 19:15

Мер Києва Леонід Черновецький своїм розпорядженням звільнив співробітників Київської міської державної адміністрації.

Про це сказано в розпорядженні Черновецького.

У розпорядженні також зазначено, що від дня внесення змін у штат Київміськадміністрації, тобто з 17 квітня, всі її співробітники вважаються позаштатними.

Також Черновецький доручив управлінню кадрової роботи й нагород Київміськадміністрації офіційно повідомити співробітників Київміськадміністрації про наступне звільнення.

Також управління повинне подати Черновецькому пропозиції щодо скорочення штату Київміськадміністрації до 1 травня.

Водночас, як повідомляє УНІАН, з 23.00 неділі підрозділ Державної служби охорони України усунуто від обов’язків охорони приміщення Київської міської держадміністрації.

Як повідомило агентству джерело в Київській міськдержадміністрації, з сьогоднішнього ранку працівників мерії на пропускному пункті зупиняли для перевірки перепусток невідомі люди у цивільному, які представлялися депутатами районних рад столиці від Блоку Леоніда Черновецького. Водночас показувати свої документи вони відмовляються. За їх словами, вони виконують розпорядження нового мера, зазначив співрозмовник агентства.

При цьому по всіх поверхах будівлі розміщуються екіпіровані у форму "Титану" охоронці ("Титан" – це спецпідрозділ Держслужби охорони). Вони також перебувають у дворі мерії та в автобусах, які стоять поряд з будинком.

Джерело також повідомило, що на другому поверсі, де розміщені кабінети колишнього міського голови, але до цього часу голови КМДА Олександра Омельченка та деяких його заступників, змінено замки та знято таблички. За наданою інформацією, Омельченка в мерії в понеділокі не бачили.

Як повідомлялось раныше, Леонід Чернівецький своїм рішенням відразу приступив до виконання обов'язків голови виконавчого органу Київради - Київської міської державної адміністрації.

Президент Віктор Ющенко має намір призначити голову Київської міської державної адміністрації після подачі виконуючим обов'язки прем'єр-міністра Юрієм Єхануровим кандидатури на цю посаду.

Українські новини, УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...