Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не подобається її імідж "реприватизатора із косою"

Понеділок, 17 квітня 2006, 20:29

Лідер виборчого блоку Юлія Тимошенко заявляє, що має намір "послідовно і жорстко" формувати коаліцію демократичних сил на основі курсу президента Віктора Ющенко.

"Я буду послідовно і досить жорстко створювати коаліцію демократичних сил на основі підтримки президента, на основі курсу президента, який був проголошений під час виборчої кампанії (2004 р)", - сказала Тимошенко, виступаючи ввечері в понеділок у Києві перед представниками Американської торгівельної палати в Україні.

Вона відзначила, що на даний момент у партії "Народний Союз "Наша Україна" є "дві течії", одна з яких підтримує союз з Партією регіонів, а інша є прихильником коаліції демократичних сил.

Реклама:

За її словами, "тому так важко йдуть переговори по створенню коаліції". "Я хотіла б, щоб і суспільство і світ чітко зрозуміли, що ми один раз відстояли принципи і відхилятися від них не будемо", - сказала Тимошенко про позиції свого блоку.

Вона відзначила, що для БЮТ посада прем'єр-міністра є "не портфелем і навіть не кріслом, не кабінетом".

Це - здатність і можливість побудувати такий порядок, про який всі інвестори мріяли, про який мріяло українське суспільство", - підкреслила вона.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Тимошенко, її на посаді прем'єр-міністра не хоче бачити "стара система", яка не хоче змін.

Що стосується своїх майбутніх дій у випадку її обрання прем'єром, Тимошенко сказала, що не буде проводити реприватизацію.

За її словами, це її недоброзичливці і ЗМІ створили імідж "такого собі грозного, страшного, жахливого реприватизатора, який просто ходить з косою і косить чесних приватних власників".

Тепер, за словами Тимошенко, долю підприємств будуть вирішувати тільки суди. Що стосується вільних економічних зон, то Тимошенко сказала, що не проти їхнього створення, але тільки якщо вони будуть працювати на експорт, "щоб не руйнувати ринок".

Говорячи про те, як викорінити корупцію в уряді, Тимошенко сказала: "Якщо я буду формувати уряд, я не пропущу до Кабміну жодної людини, яка заплямував себе хабаром. Ми всіх їх знаємо".

Тимошенко визнала, що, як і будь-яка людина, будучи прем'єр-міністром, робила помилки. Вона підкреслила, що "намагатиметься не помилятися". "Я просто більш обережно буду діяти", - сказала Тимошенко.

Говорячи про те, що багато хто називають її амбіційною, Тимошенко сказала: "Моя вища амбіція - побудувати Україну такою, щоб у цивілізованому світі була брильянтом, і хто мене в цих амбіціях може зупинити - покажіть мені таку людину?".

"Інтерфакс-Україна", Українська правда, 5 канал

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...