Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький став мером завдяки сектантам?

Вівторок, 18 квітня 2006, 12:08

Мер Києва Леонід Черновецький не хотів ставати мером.

Про це в інтерв'ю УНІАН повідомив глава "Посольства Божого", до якого причетний Черновецький, Сандей Аделаджа.

На припущення, що новий мер Києва у майбутньому піде на президентські вибори, пастор відповів: "Я намагався говорити з ним про це, але він навіть чути не хоче".

"Він говорить: я не хотів стати мером, але став, і все від Бога залежить. Все буде, якщо на це є воля Бога. А я знаю, він допомагатиме людям незалежно від посади", - додав Аделаджа.

"Мій внесок полягав лише у тому, що мені Бог відкрив, що це відбудеться. Але це визначено не мною, це визначив Бог", - сказав Аделаджа на питання про свою роль у мерстві Черновецького.

На зауваження, що раніше пастор говорив, що чув голос Бога, який говорив, що треба підтримувати Черновецького, Аделаджа відповів: "Ні. Мені був голос про те, що він переможе".

"Я пророк, пастор, проповідник... Я шукаю Бога, я богошукач, дружу з Богом, і чую голос Його. Я говорив Леоніду Михайловичу, що він стане мером, він сам не вірив, але я знав", - додав він.

Пастор зауважив, що часто зідзвонюється з новим мером Києва. На питання, про що вони між собою говорять, Аделаджа відповів: "Перш за все, я пастор. Моя справа - підтримати його духовно, по-друге, ми друзі".

"Десять років ми товаришуємо і спілкуємося, і пройшли разом дуже багато чого. Він дуже допомагав нашій церкві. І ми також як могли допомагали йому… Спілкуємося і після того, як він став мером", - додав він.

За словами Аделаджи, він старається, "щоб церква не втручалася в політичну діяльність, оскільки це заборонено законом".

У той же час його "прихожани, які знають Черновецького вже десять років, голосували і агітували за нього". "Адже, знаючи його особисто, не можна не підтримати його", - додав пастор.

Як відомо, служіння у "Посольстві"відрізняються від того, що можна спостерігати в православних храмах.

За словами журналіста УНІАН, тут люди моляться "всією людською суттю - трясучись і бурмочучи собі під ніс щось нерозбірливе". Служіння проходять в легкоатлетичному манежі на Березняках.

"Понад усе незвична та екстатичність, з якою проводиться меса. Люди вимовляють так звані глоссолалії - поєднання невиразних звуків", - пише УНІАН.

"Віруючі вважають, що так через них говорить Святий Дух, православні стверджують, що так зомбують паству, і відносять "Посольство" до тоталітарних сект", - додає агентство.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...