Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія знову буде змушувати Україну ділиться по-братськи

Вівторок, 18 квітня 2006, 12:16

Росія й Україна в середу продовжать ділити власність колишнього СРСР, що знаходиться на території двох країн.

Російська сторона наполягатиме на передачі у свою власність дев'яти об'єктів, основна частина яких розташована на Кримському півострові, - повідомляє "Дело"

За інформацією Федерального агентства з управління федеральним майном РФ, це пансіонати, бази відпочинку і здравниці, побудовані в часи СРСР: "Долина Троянд", "Зоря", "Сонячна долина", "Рибальське", "Трьохгірка", "Північний", "Рибинка".

Росія також хоче одержати у власність підприємство "Прикарпат-Западтранс" (м.Рівне) і Рівненский цех зв'язку.

Також у Москві чекають визнання прав власності РФ на дитячий табір відпочинку "Бригантина" у Бахчисарайському районі і спальний корпус на 100 місць у Євпаторії, про що сторони вже домовилися раніше.

За інформацією російської сторони, голова Фонду держмайна Валентина Семенюк, яка завтра буде в Москві, має намір змагатися тільки за один об'єкт у Росії — базу відпочинку "Зоря" у Краснодарському краї.

Як повідомили "Делу" у прес-службі ФДМ, Семенюк їде в Москву, у першу чергу, щоб разом з російською стороною навести порядок у власності і документах, що є підставою для претензій на ті або інші об'єкти.

"У той же час представник РФ Всеволод Лоскутов прогнозує важкий хід переговорів, адже підприємства не оформляли будівництво курортних установ як баз відпочинку або пансіонати", - пише "Дело".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування