Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича підозрюють, що Тимошенко когось обманула

Вівторок, 18 квітня 2006, 13:36

Член політради Партії регіонів Євгеній Кушнарьов вважає нещирими заяви лідерки БЮТ Юлії Тимошенко щодо об'єднання України.

Коментуючи те, що Тимошенко відправила телеграму керівникам виборчих штабів і партійних організацій, що входять до складу БЮТ, із забороною співпрацювати з Партією регіонів, Кушнарьов заявив:

"Лицемірство - звичайний прийом у політиці, коли немає твердих переконань, а є нездоланне бажання панувати", - передає слова Кушнарьова прес-служба Партії регіонів.

"Згадаємо зворушливий спіч Юлії Володимирівни на телеканалі "Інтер" у трагічном для неї вересні 2005 року. На очах у всієї країни лідерка БЮТ об`єднувала Україну, з'єднавши дві стрічечки – жовтогарячу і синю", - почав член політради.

"Синій колір - це колір Партії регіонів. Отже, або Тимошенко була нещирою тоді, або обманює сьогодні", - додав він.

"Якщо Юлія Володимирівна програє бій за посаду прем'єр-міністра, вона, цілком імовірно, стане лідером опозиції. І тоді на місця полетять телеграми зовсім іншого змісту", - завершив Кушнарьов.

Як відомо, у понеділок Тимошенко послала керівникам регіональних штабів БЮТ телеграму, у якій заборонила співпрацювати з Партією регіонів і укладати з нею будь-які "ситуативні і загальні кадрові голосування".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування