Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" зняла з себе відповідальність за зрив коаліції

Вівторок, 18 квітня 2006, 20:34

Альтернативи коаліції демократичних сил у складі блоку "Наша Україна", БЮТ та Соцпартії немає.

Про це заявив блок "Наша Україна", повідомляє прес-служба блоку.

"Наголошуємо, що ми не вели і не ведемо переговорів з іншими політичними силами щодо іншого формату коаліції", - говориться в заяві.

"Наша Україна" звертає увагу, що "сьогодні, процес створення коаліції демократичних сил ставиться під сумнів не нами, а нашими партнерами".

"Замість спільної роботи над розробкою стратегії розвитку країни, наші колеги по переговорах продовжують вдаватися до риторики часів виборчої кампанії, до безпідставних і неправдивих звинувачень, мови шантажу та ультиматумів", - зазначається у заяві.

Блок вимагає від БЮТ спростування заяв про нібито причетність представників "Нашої України" до нібито замовлення кримінальних справ проти представників БЮТ, про намагання перетворити Україну на звалище ядерних відходів, про створення так званого транзитного серверу, про ведення переговорів з Партією регіонів тощо.

"Ми констатуємо, що тим самим саме ця сила робить все можливе і не можливе, аби коаліція за участю "Нашої України" не відбулася, зводячи переговорний процес до закріплення за Тимошенко посади прем'єра, а за СПУ – спікера парламенту".

"Наша Україна" наголосила, що таким чином "вся відповідальність за зрив переговорів із створення коаліції демократичних сил лягає безпосередньо на їх партнерів по переговорах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування