Янукович на виборах "жив" у Кучми, а за "Зоряний" платить $30 тисяч на місяць

Середа, 19 квітня 2006, 11:01

Оренда кінотеатру "Зоряний", у якому розташовано штаб Партії регіонів, обходиться приблизно в 30 тисяч доларів на місяць.

Як пише газета "Дело", за оцінками фахівців "Благовєста", площа "Зоряного", що здається в оренду, близько 1000 кв. метрів. Вартість оренди — від $30 за кв. м.

Водночас газета пише, що "офісна вершина партії, її центр", знаходиться на вулиці Липській, 10.

"Зовні особняк у кілька поверхів не дуже впадає в око, однак інтер'єр вражає уяву... Шикарні меблі в стилі класицизму, устаткування підібране по останньому слову техніки", - йдеться у статті.

Тут у період виборчої кампанії на другому поверсі був головний офіс Євгена Кушнарьова.

За словами прес-секретаря Миколи Азарова Віталія Лук'яненка, нинішній офіс київського міського відділення партії на вул. Кудрявській, 3/5 — це місце, де в 2001-2002 роках починалося створення "Регіонів".

"Там збиралися її майбутні лідери за участю Миколи Яновича і створювали партію всеукраїнського масштабу", — розповів він.

На питання, скільки коштує цей офіс, Лук'яненко відповів: "Це службове приміщення народного депутата Геннадія Самофалова".

Водночас, за даними фахівців з нерухомості агентства "Благовєст", при покупці особняка на Липках або Бессарабці, квадратний метр у такому особняку буде коштувати від $1,5-3 тис. А якщо офіси обладнані, то $5,5 тис. за квадратний метр.

У середньому особняки в названих районах мають площу 700-1000 кв. м.

Офіс Партії регіонів у Донецьку розташований навпроти офісу "Нашої України" і поряд з офісом ФК "Шахтар".

Штаб Партії регіонів у Донецьку. Фото "Дела"
Незадовго до президентських виборів у приміщенні громадської приймальні Партії регіонів розташовувався обласний Будинок працівників культури.

У громадській приймальні "регіоналів" знаходиться зал для нарад і прес-конференцій, кабінети для прийому відвідувачів, прес-служба й адміністрація сайту "Комунікативно-інформаційний департамент (КІД)", раніше відомий як Комітет виборців Донбасу.

"Цей офіс громадської приймальні — офіційне місце дислокації донецького осередку Партії регіонів. Мозковий центр знаходиться в готелі "Київ", де одномісний номер на добу тягне на 330 грн., двомісний — 503", - пише "Дело".

Загальна площа приміщення — до 200 кв. м. Офіс складається з двох великих холів, де, як правило, проводять офіційні зустрічі і прес-конференції, а також декількох окремих кімнат.

"Раніше це приміщення використовувався як штаб виборчої кампанії президента Леоніда Кучми і блоку "За єдину Україну", потім три роки тому приміщення стало офісом обласного відділення "Регіонів", — розповів прес-секретар Донецького обласного відділення партії Ігор Сечасов.

"Приміщення партія орендує по 15 тис. грн. на місяць, але скільки коштує оренда приміщень усіх 66 міських і районних організацій партії в Донецькій області — підрахувати складно", — сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування