ТИМОШЕНКО ВИГНАЛА З БЮТ КРИМІНАЛЬНОГО АВТОРИТЕТА "МОСКВУ"

Середа, 19 квітня 2006, 12:49

Політрада Блоку Юлії Тимошенко ухвалила рішення виключити Ігоря Фадєєва, відомого як кримінальний авторитет "Москва", з фракції БЮТ у Житомирській облраді.

Як повідомляє прес-служба Тимошенко, на засіданні політради в середу було розглянуто публікацію "Української правди" під назвою "Соратником Тимошенко став відомий кримінальний авторитет "Москва".

"За результатами розгляду цього питання, ухвалено рішення виключити депутата Житомирської обласної ради Ігоря Фадєєва з фракції Блоку Юлії Тимошенко у облраді", - повідомляє прес-служба Тимошенко.

Блок Тимошенко також вирішив "звернутися до засобів масової інформації з проханням інформувати про аналогічні випадки політраду БЮТ".

Також БЮТ "звернувся до органів МВС з проханням інформувати політраду Блоку Тимошенко про наявність серед депутатів різних рівнів від БЮТ людей, до яких є відповідні претензії".

Крім того, політрада призначила "дисциплінарне провадження стосовно кадрового департаменту центрального штабу БЮТ, який відповідав за якість виборчих списків БЮТ у місцевих радах".

Як відомо, департамент кадрової роботи в центральному штабі БЮТ очолює давній соратник Тимошенко, екс-гендиректор "Єдиних енергетичних систем України" Євген Шаго.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування