Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче відповісти Порошенку на "брехуху"

Середа, 19 квітня 2006, 13:08

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко просить право на репліку у 5-го каналу у відповідь на заяви члена "Нашої України" Петра Порошенка на її адресу.

"Порошенко був присутній в прямому ефірі 5-го телеканалу одноосібно і дозволив собі опуститися до прямих образ на адресу Тимошенко та неправдивих обвинувачень. Лідер БЮТ звертається до 5-го телеканалу з проханням надати їй право на репліку", - сказано у повідомленні прес-служби БЮТ.

У ньому також зазначено, що Тимошенко було запрошено до виступу у прямому ефірі 5-го каналу, і "жодних попередніх умов для неї, в тому числі і стосовно можливих опонентів у ефірі, з боку телеканалу не висувалося".

Пізніше 5-й телеканал запропонував їй взяти участь у прямому ефірі, при цьому як її опонента визначив Порошенка.

"Тимошенко відмовилася взяти участь у цій розмові з принципових переконань... Вести розмову з паном Порошенком Тимошенко вважає за неможливе з морально-етичних міркувань", - сказано у повідомленні.

Водночас, зазначається у повідомленні, незважаючи на відмову Тимошенко від цього проекту, Порошенко був присутній в прямому ефірі 5-го каналу без опонента.

У зв’язку з цим, а також з висловленими Порошенком заявами на адресу Тимошенко, лідер БЮТ вимагає від 5 каналу надати час на репліку.

Як відомо, раніше Порошенко в ефірі 5 каналу звинуватив Тимошенко у брехні щодо переговорів "Нашої України" з Партією регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування