Обдурених інвесторів "Еліта-центр" "кинуть" ще раз?

Середа, 19 квітня 2006, 13:31

Обдурені інвестори "Еліта-центр" можуть не одержати свої квартири, обіцяні їм Київрадою.

Про це повідомляє газета "Дело".

Так, на одній з ділянок, виділених Київрадою під забудову житла для обдурених інвесторів "Еліта-центр" (вул. Гарматна, 38) уже є кілька об'єктів.

Там знаходиться СТО, продуктова база Держуправління справами "Чайка" і житловий будинок.

Замісник гендиректора "Чайки" Василь Роль пояснив причини такої плутанини.

"Справа в тому, що рішенням ЦК Компартії від 1954 року наш номер був засекречений. У результаті під № 38 значаться три об'єкти. У якому році виникла плутанина, незрозуміло. Ми подали державний запит", - каже Роль.

Зараз визначилися, що підприємство зареєструють під № 30, а будівництво буде вестися на іншому місці.

"І жителі будинку, і працівники СТО підтверджують, що з адресами постійно виникає плутанина. Але вони нічого не чули, що під № 38 побудують ще один житловий будинок", - пише "Дело".

Новий будинок планують звести на місці гаражів, адже, за словами прес-секретаря міськради Марини Шаповал, вони там стоять незаконно.

"У представленому проекті будівництва будинку на Гарматній, що пройшли попередні слухання в міськраді, не враховується метраж і якість проінвестованих об'єктів", - говорить член асоціації обдурених вкладників "Еліта-центр" Максим Уракін.

"У цілому квартири на цьому об'єкті на 15-20% менше профінансованих вкладниками "Еліта-центр", - додає він.

"Це ще одна причина, чому комітет інвесторів наполягає або на прив'язці старих проектів до нових площадок, або на реалізації заявлених проектів на площадках групи компаній "Еліта-центр", - повідомляє "Дело".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News