Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"МЕРСЕДЕС" ІВЧЕНКА ПРОДАЛИ... У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ

Середа, 19 квітня 2006, 14:39

НАК "Нафтогаз України" продав автомобіль "Мерседес", що був придбаний для голови цієї компанії, Олексія Івченка.

"Мерседес" уже продано. Того ж дня", - передає слова Івченка "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим голова "Нафтогазу" також зазначив, що їздить тепер на купленому досить давно "Мерседесі" і запропонував журналістам сфотографувати цей автомобіль, що стоїть під будинком уряду.

Крім того, Івченко спростував інформацію про те, що одна з дочірніх компаній НАКу "Газ-тепло" придбала 11 джипів "Фольксваген Туарег".

"Я не знаю, що таке "Туарег", і про які "Туарег" ви говорите. Знаю, що під програму "Теплий будинок" будуть закуповуватися китайські машини, які, за моєю інформацією, найдешевші і надійніші, якщо порівняти їх надійність і вартість", - сказав він.

У той же час Івченко уточнив, що має намір повідомити всі подробиці, що стосуються продажі автомобілю "Мерседес", на прес-конференції, яку він проведе з ініціативи президента наприкінці цього тижня або наступного.

Раніше ЗМІ повідомили, що керівництво НАК "Нафтогаз України" користується автомобілем "Мерседес" S-класу вартістю 215 тис. доларів. Цей автомобіль нібито значиться за дочірнім підприємством НАК - держпідприємством "Газ-тепло".

Президент Віктор Ющенко на минулому тижні сказав, що рекомендував голові НАКу Івченку продати цей автомобіль.

Відомо, що протягом тижня прес-секретарі "Нафтогазу" і "Газ-тепло" заявляли, що доручення президента стосовно продажу виконується, але про подробиці продажу говорили, що "нічого не знають".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...