Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" скаржиться на політичних шулерів і дезінформаторів в телевізорі

Середа, 19 квітня 2006, 19:10

Власники каналів ведуть антиющенківську політику, вважає речник "Нашої України" Борис Беcпалий.

Про це він заявив в інтерв’ю УНІАН.

"Власники каналів продовжують свою політику проти Віктора Ющенка. Хоча інформаційний простір є дуже неоднорідним... Різниця між чесною та замовною журналістикою - така сама велика, як між Ющенком та Симоненком", - зазначив він.

Беcпалий також спростував твердження, в "Нашій Україні" існує два крила, одне з яких виступає за помаранчеву коаліцію, а інше за коаліцію з Партією регіонів.

"Наша Україна" не є тоталітарна секта, ми приймаємо рішення колективно. У дискусіях висловлюються різні точки зору, але спільним знаменником є офіційні рішення", - сказав він.

"Наші дискусії проводяться відкрито й публічно, і тому недобросовісне тлумачення дає змогу з усього масиву інформації вихоплювати окремі фрази й надавати їм довільне значення. Звичайно, не всі в Україні в захопленні від "Нашої України" й тому спотворюють інформацію", - додав Беcпалий.

Він також пояснив, що "Наша Україна" відмовилась схвалювати шостий пункт протоколу про коаліцію, оскільки "в історії створення коаліції не існувало жодних меморандумів".

"Жодного офіційного документа (а не проекту!) уповноважені особи партій не підписували. Навіть документ, на який ми посилалися в протоколі про процедуру формування коаліції, ми назвали "Проект меморандуму". А в офіційному документі, яким є протокол, посилатися на проект, тим більше що документів із такою назвою було багато, просто неграмотно. І коли потім хтось, як шулер з рукава, після події вихоплює проект якогось документа, то це не що інше, як політичне шулерство", - наголосив Беcпалий.

Щодо ситуації з нібито підготовкою арешту Олександра Турчинова, то Безпалий сказав, що нічого сказати не може, оскільки він не правоохоронний орган.

"Тут, знаєте, дехто багато каже про рівність усіх перед законом, а потім виявляється, що деякі більш рівні за інших", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...