Янукович хоче ще одні вибори

Четвер, 20 квітня 2006, 13:26

Голова політради Партії регіонів Микола Азаров упевнений у провалі помаранчевої коаліції.

"Коаліція помаранчевих приречена на провал. Не пройде і декількох місяців, як вони поб'ються через міністерські портфелі", - заявив Азаров в інтерв'ю газеті Время новостей, опублікованому в четвер.

"Потім помаранчеві прийдуть до нас, щоб хоч якось стабілізувати ситуацію в країні. Однак тоді Партія регіонів швидше за все буде наполягати на дострокових перевиборах парламенту", - заявив Азаров.

На питання про те, навіщо партії перевибори, Азаров відповів:

"На нинішньому голосуванні в нашої партії шляхом технологічних хитрувань забрали 5% голосів. Влада в два рази збільшила виборчі дільниці на сході і півдні країни, щоб через величезні черги наш електорат не зміг проголосувати в повному обсязі".

"На наступних виборах ми припинимо такі схеми. Думаю, що тоді Партія регіонів одержить більшість у Раді і буде проводити ту політику, якої чекають від нас виборці", – сказав він.

Азаров також розповів, що між Партією регіонів і "Нашою Україною" не було переговорів щодо створення спільної коаліції з "регіонами".

"З одного боку, ми позитивно оцінюємо ті проекти, що дозволять забезпечити стабільну політику в Україні. З іншого боку, така коаліція можлива лише при узгодженні програмних цілей", - додав він.

"Нас не влаштовують обіцянки помаранчевих панів відновити гіпотетичну "справедливість". Нам хотілося б побачити чіткі економічні програми", - додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування