Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Івченко упевнений, що RosUkrEnergo не підкладе йому свиню

Четвер, 20 квітня 2006, 15:22

Ціна природного газу, що поставляється в Україну швейцарською RosUkrEnergo, в другому півріччі не зміниться.

Так стверджує голова правління "Нафтогазу" Олексій Івченко.

"Чому ціна повинна помінятися? Ціна залишиться і до кінця року і на наступний рік. Хоча, звичайно, можуть бути зміни, якщо наші політики й урядові чиновники будуть неадекватно поводитися", - сказав Івченко.

"Якщо порозривають угоди, що ми уклали, ціна може помінятися на $50, може на $150, може на $250, - не знаю. Поки будуть діяти ті домовленості і підписані нами документи, ціна буде стабільною", - додав він.

Як повідомлялося, заступник голови правління ВАТ "Газпром" Олександр Медведєв днями в інтерв'ю українським ЗМІ заявив, що ціна на природний газ, що поставляється RosUkrEnergo, з 1 липня 2006 року може змінитися.

Івченко також повідомив, що "Нафтогаз України" відновить експорт природного газу.

"Не знаю, які обсяги. Будемо рахувати кінцевий баланс з огляду на наступний опалювальний сезон, і будемо виводити цифру, на яку ми можемо вийти по експорту", - сказав Івченко.

Він відзначив, що компанії вдалося домовитися з закордонними партнерами про незастосування штрафних санкцій за припинення постачань газу.

Як повідомлялося, "Нафтогаз України" в опалювальний сезон 2005-2006 р. призупинив експорт природного газу через різке збільшення його споживання в Україні, викликаного тривалими сильними холодами.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування