Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ уже чубиться з "Нашою Україною" і регіонами

Четвер, 20 квітня 2006, 15:46

Новообрані депутати Київоблради зірвали засідання першої сесії через суперечки про створення лічильної комісії.

Депутати облради не змогли домовитися, чи вибирати членів лічильної комісії списком чи голосувати по кожній кандидатурі окремо.

Представники Блоку Юлії Тимошенко, які одержали більшість у раді (66 з 120 депутатських мандатів), пропонують включити до складу лічильної комісії двох своїх представників, у тому числі одного на посаду голови, і по одному представнику від "Нашої України", блоку Костенка і Плюща та Народного блоку Литвина.

При цьому представники інших політичних сил, зокрема блоку Костенка і Плюща, не погоджуються з такою постановкою питання і пропонують, щоб кожна політична сила, представлена в облраді, запропонувала до складу лічильної комісії по одній кандидатурі.

У свою чергу, представники БЮТ категорично не погодилися з такою пропозицією і наполягали на тому, щоб на голосування був поставлений заздалегідь погоджений список кандидатур до складу лічильної комісії, у якому відсутні представники від Партії регіонів.

Після цього представники "Нашої України", Партії регіонів, Українського народного блоку Костенка і Плюща заблокували трибуну для виступів.

Як відзначають журналісти, у залі, де проходить засідання облради - повна плутанина: депутати ходять по залу, виривають мікрофон у головуючої на засіданні Віри Юрченко, яка є головою Київського обласного тервиборчкому.

Ліга

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування