Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький вже заговорив про помилки і розтерзання підлеглих

П'ятниця, 21 квітня 2006, 12:00

Голова Київської міськдержадміністрації Леонід Черновецький пообіцяв співробітникам адміністрації відгородити їх від політичного тиску.

Про це Черновецький сказав, виступаючи на засіданні Колегії Київміськадміністрації.

"Я не допущу, щоб на вас давили будь-які органи або якісь нехороші структури, я не допущу, щоб політика втручалася у ваше життя", – сказав Черновецький.

Також він пообіцяв, що не буде приймати швидких рішень у випадку допущення відповідальними співробітниками Київміськадміністрації помилок.

"Я не буду приймати ніяких швидких рішень без того, щоб не порадитися із заступниками, тобто ви маєте право і на правильні вчинки, і на помилки", – зазначив Черновецький.

Разом з тим, він підкреслив, що співробітники Київміськадміністрації відтепер несуть персональну відповідальність за будь-які помилки на довірених їм ділянках роботи.

Також Черновецький заявив, що буде підтримувати всі починання, нові проекти, нові надходження в міський бюджет, привнесені співробітниками.

"Усі, хто будуть мене розуміти, можуть розраховувати на мене зовсім в іншій якості – як на людину, я не дам вас розтерзати, нічого вам поганого зробити, я буду поруч з вами завжди, у будь-яку хвилину, якщо ми партнери по поліпшенню життя киян", – заявив мер.

Також він повідомив, що має намір ввести систему, згідно з якою керівники комунальних підприємств повинні укладати трудові контракти з Київською міськрадою й одержувати доходи відповідно до фінансових результатів діяльності підприємств.

Також мер Києва пообіцяв, що всі манежі і спортивні комплекси столиці будуть повернуті у власність міста, і використовуватися за функціональним призначенням.

"Усі манежі будуть повернуті. Таких манежів по місту мільйони й усі будуть повернуті. Я за те, щоб діти могли займатися спортом", - підкреслив він.

Крім цього Черновецький вважає за необхідне створити в Києві окрему структуру, що буде займатися організацією роботи спортивних комплексів.

Першочерговою задачею він вважає на сьогодні зберегти Олімпійський комплекс, що, як зазначив Черновецький, приватизується.

Обком з посиланням на УНІАН та Українські новини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...