Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУГАНСЬКИЙ ГУБЕРНАТОР ПІШОВ У ВІДСТАВКУ САМ

П'ятниця, 21 квітня 2006, 12:40

Глава Луганської обласної держадміністрації Геннадій Москаль подав у відставку.

Москаль написав заяву на ім'я прем'єр-міністра і президента України про звільнення з посади голови Луганської обладміністрації у зв'язку з переходом на іншу роботу, повідомляє в п'ятницю прес-служба обладміністрації.

За даними прес-служби, уряд уже підготував усі необхідні документи і передав їх у секретаріат президента.

Сам Москаль зараз перебуває у відпустці в Чернівецькій області. Він пообіцяв, що повернеться в Луганську область на представлення нового керівника регіону.

"Висловлюю подяку усім, хто плідно співробітничав зі мною на просторах Луганщини, членам команди і всім працівникам Луганської облдержадміністрації, від чіткої і злагодженої роботи яких залежала результативність дій місцевої виконавчої влади. Дякую також усім жителям Луганщини, які підтримували мене в прагненні поліпшити життя і економіку регіону", цитує прес-служба Москаля.

Офіційного повідомлення про звільнення Москаля поки ні секретаріат президента, ні уряд не поширювали.

Геннадій Москаль призначений головою Луганської обласної державної адміністрації 18 листопада 2005 року. Раніше працював заступником міністра внутрішніх справ України - начальником карної міліції.

17 квітня Москаль пішов у відпустку.

Москаль очолював виборчий список блоку "Наша Україна" на виборах у Луганську облраду, але "Наша Україна" не переборола 3-процентного бар'єра.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування