Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко обіцяє зникнення "Нашої України", а тріску в оці БЮТ не помітив?

П'ятниця, 21 квітня 2006, 13:32

Микола Томенко вважає, що співпраця з Партією регіонів приведе "Нашу Україну" до зникнення.

"Якщо нинішня співпраця бізнесу "Нашої України" та Партії регіонів стане незворотньою, то, очевидно, ми станемо свідками того, як партія "Наша Україна" поступово зникатиме з політичної карти України", - цитує Томенка його прес-служба.

Він зауважив, що розмови про відсутність співпраці між Партією регіонів та "Нашою Україною" виглядають "несерйозно, оскільки вже є щонайменше три системні приклади такого об’єднання на регіональному рівні".

Зокрема він відзначив співпрацю "Нашої України" з "регіонами" на Закарпатті та в Київській облраді.

Також він згадав, що подібна ситуація склалася і в столиці, де "Наша Україна" об’єдналася з Партією регіонів і Блоком Черновецького.

"Більше того, за інформацією ЗМІ, "прагматична" київська коаліція готує подання до Віктора Ющенка щодо призначення заступниками голови КМДА Дмитра Табачника і Володимира Яцубу – ключових людей часів режиму Кучми-Януковича", - заявив Томенко.

Водночас, як передають кореспондент в регіонах, в Павлоградскій міськраді фракція "Батьківщини" більшістю голосів проголосувала за представника Партії регіонів.

А в Голованівській райраді, що на Кіровоградщині, після створення помаранчевої більшості головою став представник Народного блоку Литвина, оскільки БЮТ не проголосувала за кандидатуру.

Водночас "Наша Україна" свого часу висловила обурення тим, що місцевий осередок БЮТ у Великобагачанському районі Полтавської області створив коаліцію з Народним блоком Литвина та Партією регіонів у місцевій раді. А також тим, що БЮТ підтримала кандидатуру від Партії регіонів на посаду голови Автозаводської районної ради м. Кременчука.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування