Литвин психічно здоровий і питає СБУ хто зробив з нього самогубцю

П'ятниця, 21 квітня 2006, 14:35

Спікер парламенту Володимир Литвин спростовує чутки про свій психічний розлад.

"Торкаючись пліток про нібито мою психологічну кризу, хочу відзначити, що налаштований оптимістично, нещодавно відсвяткував день народження сина, маю намір з родиною відсвяткувати світле свято Воскресіння Христового", - сказав він в інтерв'ю"Інтерфакс-Україна".

Разом з тим, відзначив спікер, "наполегливість у поширенні подібних пліток, системність їхніх публікацій виглядає як скоординована кимось акція".

"Ще раз підкреслю - я людина життєлюбна. Завершив роботу над новою книгою - однотомником "Історія України", є вже сигнальний номер, незабаром вона буде надрукована", - відзначив спікер.

Зараз, за словами спікера, він готується до закриття сесії парламенту і до слухань, присвячених 20-річчю Чорнобильської катастрофи.

"Я щодня працюю в парламенті з документами, як і належить його голові", - сказав він.

Також спікер звернувся до президента Віктора Ющенка з проханням дати доручення СБУ для того, щоб з'ясувати, хто стоїть за публікаціями про його можливе самогубство.

За словами прес-секретаря Литвина Ігоря Сторожука, Литвин також просить президента доручити управлінню держохорони забезпечити його безпеку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування