Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров сказав Черновецькому, куди тепер повинна піти його політична кар'єра

П'ятниця, 21 квітня 2006, 15:26

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров офіційно представив Леоніда Чернівецького як керівника Київської міської державної адміністрації.

Під час офіційної церемонії у п'ятницю прем'єр зачитав два укази президента Віктора Ющенка.

В одному з них глава держави звільнив Олександра Омельченка з посади голови Київської міськдержадміністрації, а в іншому він призначив на цю посаду Черновецького.

Єхануров від імені президента та уряду привітав Черновецького, зазначивши: "З цього моменту, Леоніду Михайловичу, ваша політична кар'єра відходить на другий план, і на перший виступає кар'єра господарника".

"Вам знадобиться весь ваш досвід, здобутий і в бізнесі, і в політичному житті, де ми з вами разом два роки працювали, для того, щоб успішно справитись з усіма нелегкими проблемами, які стоять перед містом", - сказав прем'єр.

Окремо Єхануров звернувся до новообраних депутатів Київради з проханням "припинити політичні чвари і працювати на благо міста".

В свою чергу Черновецький подякував прем'єру, президенту та всім присутнім за привітання і висловив "велику повагу владі, яка провела чесні вибори, що дали можливість отримати результат як в Києві, так і по всій Україні".

На питання, чи знайде він спільну мову з прем'єром, якщо ним стане Юлія Тимошенко, Черновецький відповів: "Я розраховую на підтримку киян. Тільки вони вирішують долю міста".

Також він додав, що не дозволить нікому говорити із собою "з позиції сили".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування