Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-"Криворіжсталь" перевіряють 25 годин на добу?

П'ятниця, 21 квітня 2006, 16:32

Керівництво меткомбінату "Mittal Steel Кривій Ріг" дивується з приводу надмірної кількості перевірок підприємства в першому кварталі поточного року, в результаті чого ресурси компанії відволікаються від основного виробництва.

Про це заявив гендиректор "Mittal Steel Кривій Ріг" Нарендра Чодери на прес-конференції в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У першому кварталі 2006 року на "Криворіжсталі" пройшло 147 інспекційних перевірок", - констатував гендиректор, відзначивши, що до складу кожної таокї перевіряючої групи входило по три людини, а тривалість однієї перевірки складала три дні.

Реклама:

"Таким чином, "Криворіжсталь" одержала 1500 перевірочних днів. Кожна інспекція вимагала, щоб ми виділяли певні ресурси для того, щоб дати відповіді на всі їхні питання, і для цього нам довелося вкласти близько 6 тис. людино-днів", - заявив Чодери.

"І в результаті ніякого негативу не було виявлено - усе було нормально", - констатував він.

На думку гендиректора, "це абсолютно безцільна витрата ресурсів".

ВІДЕО ДНЯ

"Ми хочемо зрозуміти, з яких причин до діяльності підприємства застосовуються певні засоби контролю", - зауважив Чодери.

"І з мого погляду, це найбільша відмінність і найбільший контраст у порівнянні з моїм досвідом роботи на інших дочірніх підприємствах компанії", - додав він.

За словами гендиректора, подібний надмірний контроль з боку держави й уряду шкідливий для бізнесу.

Як відомо, "Mittal Steel Кривій Ріг" є найбільшим в Україні виробником металопродукції, частка якого на ринку досягає 20%.

Корпорація Mittal Steel придбала 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь" на відкритому конкурсі 24 жовтня 2005 року за 24,2 млрд. грн. при стартовій ціні 10 млрд. грн.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування