У ЯНУКОВИЧА ПРИБРЕХАЛИ ПРО ПРИВІТАННЯ БУША

П'ятниця, 21 квітня 2006, 19:13

Помічник президента США Джек Д. Крауч не передавав офіційних вітань від президента Джорджа Буша Партії регіонів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби посольства США.

В ньому зокрема наголошується, що Джек Д. Крауч під час свого візиту до Києва 19 квітня передав лише листа від президента Буша президенту Ющенку.

"Жодних інших листів або особистих повідомлень від президента Буша не передавалось під час цього візиту", - підкреслює американське посольство.

"На всіх своїх зустрічах пан Крауч поздоровив різні партії з показниками, що вони отримали на нещодавніх парламентських виборах і, зокрема, український народ з проведенням вільних та чесних виборів", - додається в повідомленні.

Посольство також наголошує, що уряд Сполучених Штатів готовий працювати з будь-яким урядом, котрий виникне із переговорів щодо коаліції, і зацікавлений "тільки в тому, щоб новий уряд був вірним принципам демократії та ринкової економіки".

Як відомо, у середу прес-служба Партії регіонів повідомила, що "помічник президента США та заступник радника з національної безпеки Джек Даерс Крауч передав Віктору Януковичу привітання від президента США Джорджа Буша із закінченням демократичних виборів в Україні та переконливою перемогою на них Партії регіонів".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...