Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка просять розібратись з Москалем і Луценком

Вівторок, 25 квітня 2006, 13:55

Депутати Луганської облради вирішили звернутися до суду з позовом про захист честі та достоїнства проти голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

Депутати обласної ради просять суд зобов'язати губернатора привселюдно вибачитись й опублікувати спростування недостовірної, на їхню думку, інформації, висловленої в інтерв'ю Москаля.

Що саме обурило депутатів, у повідомленні не вказується.

Крім того, на сесії депутати звернулися до президента Віктора Ющенка з проханням про якнайшвидше звільнення Москаля, який, на думку депутатів, "обрав шлях конфронтації з представницьким органом".

Депутати облради також звертаються до президента з проханням дати політичну і правову оцінку діям міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

Зокрема, у депутатській фракції Партії регіонів, яка нараховує 100 осіб зі 120, відзначають, що Луценко дискредитує президента своїми заявами про те, що заведено 35 кримінальних справ на депутатів Луганської облради. За даними депутатів, таких справ заведено тільки 2.

Крім того, депутати вважають, що ректор Луганського держуніверситету внутрішніх справ був призначений незаконно. При цьому вони відзначають, що Луценко призначив свого ставленика начальником цього вузу.

Депутати Луганської облради 5-го скликання на другій сесії у вівторок висловили недовіру главі Луганської обладміністрації Геннадієві Москалеві.

За це рішення проголосувало 98 депутатів зі 108 присутніх.

На сесію обласної ради не з'явилися ні голова Луганської обладміністрації Москаль, що зараз перебуває у відпустці, ні виконуючий його обов'язки Олександр Кобитєв.

Як відомо, Москаль минулого тижня подав заяву про відставку з посади голови області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування