Черновецький взявся за житлове питання

Вівторок, 25 квітня 2006, 19:17

Голова Київської міськдержадміністрації Леонід Черновецький доручив структурним підрозділам Київміськадміністрації перевірити обґрунтованість цін на нове житло в Києві.

Про це повідомила прес-служба Київміськадміністрації.

Також Черновецький доручив розробити заходи для збільшення обсягів будівництва житла для малозабезпечених киян, що знаходяться на квартирному обліку.

Крім того, Черновецький доручив Київміськадміністрації збільшити фінансування пільг і матеріальної допомоги малозабезпеченим.

Також Київміськадміністрація повинна перевірити обґрунтованість тарифів і платежів за електроенергію, газ, водопостачання та інші житлово-комунальні послуги.

Мер доручив вивчити скарги жителів Києва щодо незадовільного стану міських пасажирських перевезень, організації дорожнього руху, паркування автотранспорту, ремонту й утримання доріг.

Також було доручено вжити заходів по припиненню хаотичної забудови Києва, збереженню його історичного вигляду і культурної спадщини.

Серед доручень відзначається належне упорядкування парків, скверів, спортивних і дитячих майданчиків, визначення меж прибудинкових територій і захист інтересів громадян при здійсненні містобудівної діяльності.

Також мер звернув увагу на впровадження міжнародного досвіду надання земельних ділянок для містобудівних потреб на конкурентних принципах, за умови попередньої розробки інвестиційних проектів відповідно до містобудівної документації, що пройшла громадські слухання.

Обком з посиланням на Українські новини, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування