Третьяков натякає на майбутню співпрацю з Януковичем?

Середа, 26 квітня 2006, 13:23

Член політради НСНУ Олександр Третьяков вважає, що Партія регіонів врахувала уроки президентських виборів 2004 року і стає більш публічною і демократичною.

"Можливо, багатьом апологетам цієї партії (Партії регіонів) потрібно було прожити рік в опозиції, аби зрозуміти, що з демократичного шляху Україна вже не зверне. Що президент Ющенко і нова влада цього вже не допустять. І тому опозиція теж міняється", - сказав Третьяков в інтерв’ю газеті "Столичные новости".

Разом з тим Третьяков вважає, що опозиція не повинна намагатися повернути витрачені на виборчу кампанію кошти через ухвалення потрібних для себе законів.

"Якщо вони (опозиція) підходитимуть до політики, як до бізнес-майданчика, то демократами вони ніколи не стануть. І, відповідно, при владі ніколи не будуть. Можливо, тоді вони зрозуміють, у чому їх помилка", - припустив Третьяков.

Він також відзначив, що керівник виборчої кампанії Партії регіонів Євген Кушнарьов теж змінився.

"Я от дивлюся, як після виборів змінилася риторика того самого Кушнарьова. Це реальна людина. Цікаво слухати людину, і хочеться вірити у те, що він говорить щиро. Хочеться вірити, що люди можуть мінятися", - наголосив Третьяков.

Говорячи про можливу участь представників Партії регіонів у новому уряді, Третьяков заявив, що коли партія йде в опозицію, то неправильно залучати її членів до команди, але з іншого боку в Партії регіонів є чимало професійних менеджерів.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування