Третьяков хоче попрацювати міністром?

Середа, 26 квітня 2006, 14:03

Позаштатний радник президента Олександр Третьяков заявляє, що обговорення кандидатів на міністерські посади буде проходити, у тому числі, і при участі опозиції.

В інтерв'ю "Столичним новинам", Третьяков підкреслив, що всі дискусії з приводу формування коаліції повинні завершиться до створення коаліції.

"Після цього коаліція ввійде в зал і буде обговорювати кандидатів на міністерські посади. І опозиція теж буде брати участь у цій дискусії", - сказав радник президента.

Він також підкреслив, що в Партії регіонів "є чимало професійних менеджерів".

Третьяков висловив переконання, що на виборах народ обирав парламент, а не голосував "за окрему персоналію прем'єр-міністра".

Тому, вважає він, коаліційна угода стоїть вище, ніж кандидатура прем'єра.

У "Нашій України", стверджує Третьяков, "досить велика лавка "запасних" на будь-які посади у виконавчій владі".

Разом з тим, "кадрове питання, я клянуся, не обговорювався усередині партії", - зазначив політик.

Третьяков, говорячи про свої плани, також сказав: "Той досвід, який у мене з'явився за три роки роботи в парламенті і дев'ять місяців роботи першим помічником глави держави - керівником кабінету президента України, дозволяє мені говорити, що я можу претендувати на певну позицію у виконавчій владі".

При цьому він уточнив, що готовий працювати на позиції, "яку порахує необхідною президент і на яку мене делегує партія".

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...