Литвин сказав Ющенку, що не піде до нього працювати

Середа, 26 квітня 2006, 15:22

Спікер Володимир Литвин не збирається переходити на роботу у виконавчу владу, а також на посаду ректора Київського університету ім. Т.Г. Шевченка.

"Я сказав президенту, що не розглядаю для себе можливості працювати у виконавчій владі", - сказав Литвин на прощальній конференції в ролі спікера.

Коментуючи можливе обрання ректором університету ім. Шевченка, Литвин заявив: "Я ніколи не піду на чуже місце, тим більше термін роботи нинішнього ректора ще не вичерпаний".

Литвин пояснив, що займатиметься "науково-академічною діяльністю".

"Також я буду займатися партією, уважно відслідковуватиму, що буде відбуватися в Україні, займатимуся публіцистикою", - додав Литвин.

При цьому він не сказав конкретно, де працюватиме надалі, однак запевнив, що його трудова книжка не лежатиме у Верховній Раді - щоб не було підозр, що він протягом року після відходу з посади отримуватиме свою нинішню зарплату.

Литвин також повідомив, що має намір зосередитись на впорядкуванні своєї бібліотеки: "Зараз я здійснюю інвентаризацію бібліотеки, коли її закінчу, запрошу журналістів на інтерв'ю і розкажу, що відбувалось у ці складні роки, починаючи з 2002 року і раніше".

У середу ввечері Литвин збирається грати у футбол.

"За що ми любимо футбол? За те, що відбувається після футболу", - пояснив спікер.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування