Луценко оприлюднить членів фракції СІЗО і затримає оточення Вітренко

Середа, 26 квітня 2006, 17:35

Міністерство внутрішніх справ має намір затримати підозрюваних у скоєнні злочинів з оточення лідера ПСПУ Наталі Вітренко.

Про це журналістам повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, передають Українські новини.

"Буквально найближчим часом ми будемо мати затримання людей, які під прикриттям ідей, близьких до цього блоку, робили різні, у тому числі й кримінальні, діяння", - сказав Луценко.

Він відповів, що хотів повідомити про затримку вже в середу, однак МВС вирішило перенести операцію.

"Однак буквально найближчим часом ви почуєте перші сигнали того, що я мав рацію, коли говорив, що Наталя Вітренко під своїми прапорами й гаслами хоче провести до влади організоване політичне угруповання "Макса Бєшеного", - підкреслив міністр.

Луценко також обіцяє протягом 2 тижнів назвати імена фігурантів кримінальних справ, які пройшли у місцеві ради й Верховну Раду.

"Інформацію про те, скільки осіб, які раніше мали проблеми з законом, а сьогодні пройшли у Верховну Раду й місцеві ради, ми оприлюднимо тижнів через 2", - пообіцяв він.

"Я не хотів би випереджати події сумною статистикою, проте відомо, що в списках багатьох політичних партій прийшли до представницького мандата багато людей, які мають проблеми з МВС і нашими колегами", - підкреслив він.

За його словами, сьогодні в органах прокуратури перебувають більше 200 кримінальних справ, за якими пред'явлені конкретні звинувачення депутатам місцевих рад.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...