Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка зацікавилися новинами про "РосУкрЕнерго"

Середа, 26 квітня 2006, 18:10

Секретаріат президента України сподівається одержати офіційні документи, на яких заснована публікація в газеті "Известия" за 26 квітня щодо причетності громадян України до компанії RosUkrEnergo AG.

"Секретаріат президента доповідає президентові всю достовірну інформацію, що стосується компанії RosUkrEnergo", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі президента.

"Увагу прес-служби президента 26 квітня привернула публікація видання "Известия", зокрема, стаття про нібито причетність громадян України до RosUkrEnergo з посиланням на звіт міжнародної аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers", - відзначили в прес-службі.

Там також відзначили, що у зв'язку з появою цієї публікації секретаріат президента використовує всі правові шляхи для одержання офіційних документів, на які посилається газета.

У прес-службі також нагадали, що раніше президент Ющенко давав доручення правоохоронним органам вивчити всю інформацію про засновників і акціонерів компанії RosUkrEnergo.

"Президент підкреслював, що серед засновників або акціонерів немає українських державних установ і чиновників", - відзначили в прес-службі.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування