Пінчук перекупив у Григоришина заводик

Середа, 26 квітня 2006, 19:54

Склад власників банку "Кредит-Дніпро" поки залишається незмінним, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" співвласник корпорації "Інтерпайп" Віктор Пінчук.

"Банк не проданий", - сказав він агентству в середу в Дюссельдорфі, коментуючи чутки про вже досягнуту угоду про продаж банку.

У той же час Пінчук допустив можливість продажу банку в майбутньому у випадку надходження привабливих пропозицій про його покупку.

Пінчук також повідомив, що "Інтерпайп" збереже контроль над ВАТ "Електрометалургійний завод "Дніпроспецсталь" (Запоріжжя) і зосередить 60% акцій підприємства в результаті покупки акцій у структур іншого великого акціонера заводу - бізнесмена Костянтина Григоришина.

За його словами, уже відбулися відповідні переговори з Григоришиним.

Раніше Григоришин повідомив журналістам на одній з інвестиційних конференцій у Києві, що до 15 лютого 2006 року передбачається вирішити питання про те, до кого перейде контроль над "Дніпроспецсталью".

"Костянтин Іванович говорив правильно: були переговори, які пройшли нормально. Це були бізнес-переговори. Вони закінчилися і прийняті відповідні рішення. "Дніпроспецсталь" усе більше і більше переходить під наш контроль - і оперативний, і акціонерний", - сказав Пінчук.

ВАТ "Дніпроспецсталь" - єдиний в Україні виробник сортового прокату і кування зі спеціальних марок сталі - нержавіючої, інструментальної, швидкорізальної, підшипникової, конструкційної, а також з жаростійких сплавів на основі нікелю.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування