Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ХОЧЕ КОАЛІЦІЮ З "НАШОЮ УКРАЇНОЮ"

Четвер, 27 квітня 2006, 14:27
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає найбільш оптимальним створення в майбутньому парламенті коаліції з "Нашою Україною".

"Я не приховую, що на наш погляд, формування коаліції з "Нашою Україною" дозволить вирішити багато проблемних питань, які виникли в державі", сказав він в четвер на прес-конференції.

При цьому він відзначив, що з 1 січня в Україні вступила в силу політреформа, а, значить, саме коаліція і уряд мають нести відповідальність за економічний стан в країні.

Також Янукович зазначив, що президент у свою чергу повинен створювати всі умови, щоб економічне зростання в країні було обов'язковою умовою.

"Після виборів президент мав покликати до себе відповідальних за вибори від "Нашої України" і сказати їм: "Хлопці, ви програли, і ви повинні це визнати", - сказав Янукович.

"І є партія, яка перемогла на виборах, котра набрала більше третини голосів виборців", - додав Янукович, натякаючи на можливість створення коаліції з "Нашою Україною".

Водночас лідер Партії регіонів скептично поставився до можливості створення коаліції "Нашої України", БЮТ та СПУ.

"Ми з вами всі були свідками гри по створенню коаліції. Я можу назвати це лише протоколом про наміри, не більше. Я також хотів би нагадати учасникам переговорів, що така коаліція вже була, і вона призвела до багатьох негативних наслідків у зовнішній та внутрішній політиці", додав Янукович.

"І їм треба повторити ці помилки? А хто тоді буде нести відповідальність?", - запитав Янукович.

Він також наголосив, що створення коаліції без Партії регіонів призведе до поглиблення економічної та політичної кризи в державі, багатозначно додавши, що "комусь за це доведеться відповісти".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...