Яценюк зізнався, що "Криворіжсталь" "проїли"

Четвер, 27 квітня 2006, 16:27

Міністр економіки Арсеній Яценюк критикує використання коштів від приватизації "Криворіжсталі" винятково на соціальні витрати.

Про це Яценюк сказав на розширеному засіданні Кабінету Міністрів по підведенню підсумків соціально-економічного розвитку за 1 квартал 2006 року, повідомляють Українські новини.

"Сьогодні "Криворіжсталь" не мала жодного відношення до інвестиційного росту української економіки. Вона мала відношення винятково до фінансування соціальних витрат", – сказав Яценюк.

Він відзначив, що з жалем змушений констатувати, що інвестиційна складова державного бюджету неухильно скорочується з кожним роком з темпом падіння приблизно мінус 4%.

У зв'язку з цим він згадав використання коштів від приватизації "Криворіжсталі" як ілюстрацію цьому.

Як повідомлялося, у квітні президент Ющенко ветував направлення 9 млрд. гривень від приватизації "Криворіжсталі" на повернення боргів вкладникам Ощадбанку СРСР.

16 березня Рада направила 9 млрд. гривень від продажу "Криворіжсталі" на погашення заборгованості по внесках, що знецінилися, у колишньому Ощадбанку СРСР.

У березні Мінфін перерахував Кривому Рогові і Дніпропетровській області 30 млн. гривень від приватизації "Криворіжсталі".

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News