Черновецький подав в суд на Бродського

Четвер, 27 квітня 2006, 17:02

Київський міський голова Леонід Черновецький обіцяє, що депутат Київської міської ради від БЮТ Михайло Бродський в суді відповість за свої заяви.

Про це він сказав у четвер на брифінгу.

"Бродський говорить всілякі бридоти від імені Блоку Юлії Тимошенко і, здається, він компрометує цей блок. Він може сказати все, що завгодно. Адже ми його знаємо впродовж багатьох років. Мені прикро через його безвідповідальні заяви. Я подав позов до нього", - сказав мер Києва.

"Я йому все пробачив і завжди прощаю, але будь-яка його брехня з позавчорашнього дня вже одержуватиме юридичну відповідь", - сказав Черновецький.

Як відомо, 18 квітня Бродський поширив заяву, в якій попереджує Черновецького, що БЮТ ніколи не допустить відновлення старої системи влади в Києві.

За словами Бродського, "зараз в кабінеті нібито Київського голови пана Черновецького засідає трійка, до якої входять: видатний ідеолог кучмівського режиму Олександр Волков, один з найближчих соратників Леоніда Кучми і лідер кримського блоку "За Януковича" Дмитро Табачник і представник колишнього мера Києва Омельченка Володимир Головач".

За словами Бродського, БЮТ відомо, що "в планах Черновецького і людей, які намагаються разом з ним узурпувати владу в Києві, залишити на керівних посадах при владі міста всіх тих виконавців, які впродовж десяти років обслуговували інтереси бізнес-кланів".

"Інакше нічим не можна пояснити кандидатури, які пропонуються Черновецьким на посаду заступників мера – компаньйона Ріната Ахметова на "Криворіжсталі" Олега Дубини, радника екс-мера Києва Володимира Головача, колишнього губернатора Дніпропетровської області Володимира Яцуби", заявляє депутат Київради від БЮТ.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування