ЄХАНУРОВ ВЛАШТУВАВ ГЕНЕРАЛЬНУ ЧИСТКУ ГУБЕРНАТОРІВ

Четвер, 27 квітня 2006, 17:42

Кабінет міністрів прийняв рішення подати президенту подання на звільнення голови Севастопольської міськдержадміністрації і губернаторів Рівненської і Київської областей.

Сергія Іванова, Василя Червонія, Євгена Жовтяка, відповідно, пропонують звільнити "у зв'язку з погіршенням окремих показників соціально-економічного розвитку регіону".

Про це повідомив прес-секретар прем'єр-міністра Валентин Мондриївський після закінчення засідання уряду.

Також уряд схвалив відставку губернаторів Одеської області Василя Цушка, Кіровоградської - Едуарда Зейналова і Полтавської – Степана Бульби. У зв'язку з поданими ними заявами.

Як відомо, троє останніх були обрані депутатами Верховної Ради.

Також Кабмін пропонує президенту призначити на посаду голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука, Кіровоградської – Володимира Мовчана, на посаду голови Севастопольської міськдержадміністрації - Михайла Єжеля.

У той же час Кабінет міністрів звільнив Віктора Суслова з посади голови Держкомісії по регулюванню ринків фінансових послуг в результаті службового розслідування.

Також було прийнято рішення про звільнення заступника міністра з питань надзвичайних ситуацій Станіслава Аржевітіна, заступника голови Фонду держмайна Олександра Бондаря і заступника міністра охорони здоров'я В'ячеслава Передерія.

Рішення прийнято через обрання їх у парламент.

Також уряд пропонує звільнити голову Житомирської обладміністрації Ірину Синявську в зв'язку з обранням її головою Житомирської облради.

Українська правда за матеріалами Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...