Янукович спізнився з коаліцією, але нашоукраїнці ще подумають

П'ятниця, 28 квітня 2006, 12:39

Політрада блоку "Наша Україна" на засіданні в п'ятницю розгляне пропозицію Партії регіонів до партій і блоків, що перемогли на виборах до Верховної Ради, створити коаліцію.

Про це журналістам повідомив Роман Безсмертний у відповідь на прохання прокоментувати пропозицію Партії регіонів.

"Відповіді на них (пропозиції) обов'язково будуть", – сказав Безсмертний.

За його словами, засідання політради блоку відбудеться о 15.00, передає Обком з посиланням на Українські новини.

При цьому він підкреслив, що прийняті раніше політрадою блоку рішення зобов'язують його, як учасника переговорного процесу, діяти у форматі "трійки" – тобто в можливій коаліції "Наший України", блоку Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії.

Безсмертний підкреслив, що робота в цьому напрямку вже досить далеко просунулася, і тепер неможливо повернутися і змінити свою політику на 180 градусів.

"Сьогодні ініціативи Партії регіонів спізнилися", – сказав Безсмертний.

Він також повідомив, що зараз у блоці працюють 5 робочих груп, що формулюють принципи і регламент діяльності майбутньої коаліції.

Зокрема, ці групи очолюють В'ячеслав Кириленко, Борис Тарасюк, Роман Зварич і Микола Катеринчук. Крім того, ведуться міжпартійні консультації між майбутніми учасниками коаліції.

Безсмертний підкреслив необхідність до початку першої сесії нового парламенту представити серйозний документ, що містить програмні основи коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News