Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підлеглий Ющенка хоче зробити його ефективним

П'ятниця, 28 квітня 2006, 15:34

Заступник глави секретаріату президента Анатолій Матвієнко визначиться зі своєю майбутньою посадою після розмови з президентом України.

Про це Матвієнко заявив на брифінгу в п'ятницю, передає Ліга.

"Я зобов'язаний перед усіма виборцями зробити все, щоб Віктор Андрійович Ющенко був ефективним і авторитетним президентом. Зрозуміло, що це залежить від того, яка команда працює, як члени команди до своєї роботи ставляться", - сказав Матвієнко.

"Розуміючи це, я виконаю будь-яку пропозицію, що буде працювати на цю мету", - додав він.

"Там, де я буду найбільш ефективним, ту роль я і буду виконувати. І тому в мене відбудеться розмова (із президентом) ... і я буду приймати після цієї розмови погоджене вже, мабуть, із президентом власне рішення", - додав заступник глави секретаріату.

Матвієнко нагадав, що відповідно до законодавства йому необхідно визначитися, чи залишиться він у секретаріаті або стане депутатом, протягом 20 днів. "27 числа, тобто вчора почався відлік", - уточнив він.

Відповідаючи на питання, чи можливо, що він займе посаду глави секретаріату президента, Матвієнко звернув увагу, що посада керівника секретаріату не є вакантною, і "там працює чудесна людина,... і я з великою радістю працюю його заступником".

"Тому обговорювати цю проблему - некоректно і неетично з моєї сторони", - сказав він.

Нагадаємо, Матвієнко пройшов у Верховну Раду V скликання за списком блоку "Наша Україна".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування