Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко довів підлеглих до тремтіння, тому що немає межі досконалості

П'ятниця, 28 квітня 2006, 16:56

Заступник голови секретаріату президента Анатолій Матвієнко спростовує інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що Віктор Ющенко незадоволений роботою свого секретаріату і різко критикує його діяльність.

Про це Матвієнко заявив на брифінгу в п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що нещодавно президент провів нараду з працівниками секретаріату. "Це була принципова розмова, дійсно об'єктивна", - сказав Матвієнко.

За його словами, президент висловив претензії до роботи секретаріату, але це була "критика, що завжди має місце, тому що немає межі досконалості".

Матвієнко відзначив, що певні проблеми в роботі секретаріату є, і вони стосуються, насамперед, того, що секретаріат намагається "гасити пожежу", а це не є роллю секретаріату.

"Ми вийшли з виборчої кампанії, де був інший алгоритм. Ми ввійшли в смугу тривалого трирічного періоду", - зазначив він.

За його словами, сьогодні президент хоче бачити стратегію цього трирічного періоду, хоче, щоб із секретаріату виходили ініціативи, які б об'єднували Україну, а не роз'єднували.

Матвієнко зазначив, що під час наради в секретаріаті президент акцентував увагу на питаннях ролі або місця і структури секретаріату.

У той же час, радник президента Віра Ульянченко вважає, що "у будь-якому колективі керівник в праві збирати підлеглих і давати їм чортів".

"У нас відбулася приблизно така ж історія. У президента з'явилося невдоволення діями секретаріату", - сказала вона в інтерв'ю газеті "Киевский телеграф".

За її словами, Ющенко побачив "ряд невирішених проблем, пов'язаних з нинішньою політичною ситуацією".

"От він і почав кроки, що випереджають. Просто Віктор Ющенко не проводить таких розборів польотів часто, тому відповідні події викликають тремтіння в руках і ногах у співробітників секретаріату", - пояснила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування