Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко лякають кастровані кабани

П'ятниця, 28 квітня 2006, 17:58

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що на депутатів від БЮТ у Київраді чиниться тиск з тим, щоб вони приєднувалися до коаліції і підтримували міського голову Леоніда Черновецького.

Про це Тимошенко заявила в п'ятницю на прес-конференції в Києві, повідомляє УНІАН.

Тимошенко заявила, що створена у Київраді коаліція за участю "Нашої України" та Партії регіонів – випробування громадськості, журналістів, як вони сприймуть це утворення, щоб аналогічний сценарій можна було провести і у Верховній Раді.

За її словами, цю коаліцію у БЮТ "охрестили КНУР, тобто Коаліція "Нашої України" і Регіонів".

Лідер БЮТ не полінувалася заглянути в тлумачний словник, де одним зі значень слова "кнур" подається "кастрований кабан".

На думку Тимошенко, така коаліція – "це здача всіх позицій демократичної команди", назвавши її "непрацездатною і практично повною зрадою" інтересів киян та їхнього вибору.

На думку лідера БЮТ, коаліція з "Регіонами" може створюватися лише під гаслом: "Гроші є, і за них потрібно боротися".

На переконання Тимошенко, найближчим часом у Київраді буде створено більшість за участю ГАК, СПУ та БЮТ.

Тимошенко заявила, що у Київраді депутати від БЮТ будуть "санітарами лісу", і за кожним чиновником здійснюватимуть "політичний моніторинг".

Зокрема, відстежуватимуться усі рішення, які він приймає, під якими ставить свій підпис, і "навіть, коли приходить на роботу".

Крім того лідерка БЮТ звинуватила мера Києва у тому, що він у п'ятницю під час проведення сесії міськради "на око рахував голоси".

Також Тимошенко звинуватила членів "Нашої України" Юрія Єханурова, Петра Порошенка й Миколу Мартиненка у зволіканні створення коаліції.

За словами лідера БЮТ, Ющенко має взяти процес у свої руки і визначитись, з ким "Наша Україна" створюватиме коаліцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування