Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Неугодні" Єханурову шукають заміну або кажуть, що нічого не бачать

П'ятниця, 28 квітня 2006, 18:58

Губернатор Полтавської області Степан Бульба пропонує на своє місце однопартійця-соціаліста, першого заступника голови облдержадміністрації Віктора Іноземцева.

"Моя позиція - Віктор Іноземцев. Я обговорюватиму цю кандидатуру з керівництвом країни. Іноземцев - соціаліст із 26 жовтня 1991 року. З моменту організації СПУ", - заявив Бульба.

Як відомо, 27 квітня Кабмін рекомендував президенту звільнити Бульбу з посади голови Полтавської облдержадміністрації у зв'язку з обранням до Верховної Ради.

У той же час голова Севастопольської міськадміністрації Сергій Іванов не бачить об'єктивних причин для своєї відставки.

Таке рішення Кабміну викликало здивування у Іванова, оскільки за основними параметрами соціально-економічного розвитку місто знаходиться на лідируючих позиціях в Україні.

Він вважає, що пропозиція про його відставку "є наслідком політичної боротьби в процесі формування парламентської коаліції".

"З першого дня перебування на посаді я беззаперечно виконував всі вимоги президента, не підтримував жодну з політичних сил і займався господарською діяльністю на благо жителів регіону", - зазначив Іванов.

При цьому він підкреслив, що назначає і звільняє керівників місцевих органів виконавчої влади виключно президент, тому він сподівається, що глава держави прийме зважене рішення з урахуванням реального стану справ в економіці Севастополя.

За рекомендацією лікарів голова Севастопольської міськадміністрації продовжує знаходитись на лікуванні.

Як відомо, у четвер уряд рекомендував президенту звільнити Іванова з посади голови Севастопольської міськадміністрації у зв'язку з погіршенням показників економічного розвитку регіону.

У той же час губернатором Львівської області 63 голосами вибрали першого заступника голови Львівської облдержадміністрації, представника "Нашої України" Мирослава Сеника.

"Інтерфакс-Україна", УНІАН

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування