Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк розповів НАТО, куди відправляли українців

Субота, 29 квітня 2006, 16:21

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк наголошує, що Україна готова й надалі брати участь у врегулюванні "заморожених" конфліктів.

Про це він заявив у суботу на міжнародній конференції "Трансформація НАТО - нові виклики та загрози", яка була організована у столиці Болгарії Софії Центром демократичних досліджень.

Як повідомляє прес-служба міністерства, у заході взяли участь високі посадові особи зовнішньополітичних відомств країн Південно-Східної Європи та Чорноморського регіону, а також офіційні представники НАТО.

Виступаючи перед учасниками конференції Тарасюк відзначив важливість подальшої трансформації НАТО у контексті забезпечення як регіональної, так і глобальної безпеки.

Окремо було наголошено на ролі України у розвитку регіонального співробітництва та позиції нашої держави щодо врегулювання "заморожених" конфліктів.

Міністр поінформував про залучення Україні до міжнародних зусиль, спрямованих на забезпечення миру та безпеки у басейні Середземного моря, в Дарфурі (Судан), Афганістані.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування