Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк нема чого ховати доходи, а голова податкової розповів анекдот про секс

Середа, 10 травня 2006, 11:56

Перший заступник голови секретаріату президента Іван Васюник одержує за роботу в секретаріаті по 10 тисяч щомісяця.

Про це він сказав у коментарі газеті "Дело".

"Доходи моєї родини за минулий рік — близько 400 тис. грн.", — повідомив Васюник.

"Основні джерела: зарплата і доходи від оренди нерухомості. Моя місячна зарплата зараз складає трохи більше 10 тис. грн., з минулого року за родиною числиться новий автомобіль, колись був джип Toyota, а тепер — Nissan. Крім того, задекларував приватну квартиру площею близько 200 м у Шевченківському районі", - відзначив він.

Глава Фонду Держмайна Валентина Семенюк сказала, що приховувати доходи їй нема чого, тому що ніяких інших доходів, крім зарплати у ФДМ, у неї немає.

"Доход збільшився торік тільки за рахунок зарплати після того, як я перейшла у виконавчу владу, а також за рахунок публікації деяких статей у пресі. Загальну суму не пам'ятаю, але моя місячна ставка у ФДМ — це 11 тис. 200 грн", - відзначила Семенюк.

У той же час глава "Нафтогазу" Олексій Івченко відмовився розповідати "Делу" про свою податкову декларацію.

Також відмовилися повідомляти про свої доходи глава податкової Олександр Кирєєв і глава Нацбанку Володимир Стельмах.

"Це питання до членів Кабміну, до всіх глав відомств різних рівнів", — відповів Кирєєв на прохання озвучити дані про свої доходи.

У відповідь на прохання назвати свій місячний заробіток на посаді глави ДПАУ Кирєєв сказав: "Настільки некоректне питання, що це аналогічно тому, коли чоловік і жінка виходять з готелю, а в них запитують, мовляв, ну, скільки у вас там раз вийшло?".

Утім, глава ДПАУ пообіцяв представити журналістам подробиці своєї декларації в найближчому майбутньому, як тільки перевірить ще раз усі дані, відзначає "Дело".

"А чого я її повинен публікувати? Я не чиновник, я банківський службовець! Кому треба, ті нехай і публікують", — відповів Стельмах.

"Ви запитуєте мою декларацію, а свою опублікували? Усі подають перекручені доходи, а від нас ще чогось вимагають. У мене немає інших доходів, крім тих, котрі я одержую по основному місцю роботи. Потрібно більше, якщо порівняти з комерційними банками, то в нас зарплата відстає на порядки", - сказав глава Нацбанку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...